Skip to content

STIJLVOLLE ZITZAKKEN

ORIGINAL ZITZAK

Handmatig gevuld met 3.542.897 bolletjes. Zo volgen de Fatboy Original zitzakken de contouren van je lichaam. Ze zijn bovendien verkrijgbaar in vele verschillende kleuren met een water- en vuilafstotende finish. Niet voor niets is deze oversized zitzak sinds 2002 uitgegroeid tot een waar design icoon.

Indoor zitzakken

ORIGINAL SLIM VELVET

In 1998 bracht Fatboy de eerste Original zitzak op de markt. In de jaren hierna is deze zitzak uitgegroeid tot waar lifestyle icoon. Hoog tijd om hem eens in een nieuw jasje te steken, eentje die fluweelzacht aanvoelt en luxe uitstraalt.

Indoor zitzakken

SUPER ZACHTE ZITZAK

Original Slim Teddy is een knusse toevoeging aan de Fatboy zitzakfamilie. Teddy is wat slanker dan de iconische zitzak en past prima in elke woon- of slaapkamer. Door zijn superzachte hoes heeft Teddy bovendien een hoge aaibaarheidsfactor. Pak je favoriete boek of serie erbij en installeer je eens goed op deze zitzak. Alsof je eindeloos geknuffeld wordt door een teddybeer. 

Indoor zitzakken

VETSAK MEDIUM VELVET

De originele zitzak, bekend om zijn ongekende comfort. Je hebt nog nooit zo gelounged.
Het magische van een vetsak® is dat het je hele lichaam omarmt en je een uniek gevoel van zweven op een wolk geeft. Onze duurzame binnenzakken zijn omgeven door unieke, superzachte stoffen, hoge kwaliteitscovers, gevuld met geüpcyclede traagschuimvlokken. Alle vetsak-covers zijn verwisselbaar, geschikt voor de wasmachine en zo ontworpen dat ze naadloos in het echte leven passen. Met onze 5-jarige kwaliteitsgarantie, kun je je zitzak steeds weer opschudden en opnieuw en opnieuw comfortabel in je vetsak® wegzakken.
Onze medium zitzak is relatief gezien vrij groot (meet 110 cm) en is perfect voor één persoon in kleinere ruimtes.

Indoor zitzakken

VETSAK MEDIUM RABBIT