Skip to content

Kussens op maat

Bezoek onze showroom.

Outdoor kussens Onze modellen

ZIT KUSSENS

RUG KUSSENS

Ruime keuze

Kom gerust bij ons langs

KEUZE UIT RUIM 700 KLEUREN EN STOFFEN

Outdoor kussens
Outdoor kussens
Outdoor kussens
Outdoor kussens

Maat kussens

Jouw model, Jouw stijl, Jouw maat.

Hier bij mr. James zijn we gespecialiseerd in op maat gemaakte buitenkussens en binnenkussens. Wij bieden een one-stop-shop voor al uw kussenbehoeften. Met meer dan 700 stoffen om uit te kiezen en de mogelijkheid om je kussen ‘aan te passen’ door te kiezen voor: biesjes, vullingen en banden, er is geen kussenvorm, stijl of maat die we niet voor je kunnen maken.

Buitenkussens / Binnenkussens

Heb je een geweldige buitenruimte die je graag vaker zou gebruiken, maar zijn je buitenmeubelkussens niet zo comfortabel? Of misschien ben je een veeleisende koper, op zoek naar bankkussens die ook in je huis werken, in tegenstelling tot de standaardopties. mr. James helpt je graag om die vermoeide of sombere ruimte tot leven te brengen met prachtige, op maat gemaakte kussens waar jij en je gasten niet op kunnen wachten om te ontspannen.

Buitenkussens

De achtertuin is een privéoase geworden om te dineren, te entertainen en te ontspannen met familie en vrienden. En terwijl de trend van binnen naar buiten is gegroeid, zijn er kussenleveranciers, met een steeds groter wordend assortiment hoogwaardige buitenkussens.

Onze buitenstoel, ligbed, serre en sierkussens zijn ontworpen om jouw leefruimtes in de buitenlucht te verbeteren, terwijl ze bestand zijn tegen de ontberingen van de natuur, en zijn zowel aantrekkelijk als zeer weersbestendig. Heb je een bestaande bank? Geen probleem. Als je bestaande buitenkussens niet in je stijl passen of betere dagen hebben gekend, kunnen we ze opnieuw stofferen om precies de stijl te krijgen die je wilt.

Binnenkussens

We zijn misschien het best bekend voor op maat gemaakte producten voor buiten, maar we kunnen je ook helpen om op maat binnen te brengen!

Onze uitgebreide stoffencollectie bevat ook prachtig ontworpen stoffen die alleen voor gebruik binnenshuis worden aanbevolen. En hoewel onze buitenstoffen zijn ontworpen om de elementen van buiten te doorstaan, werken hun altijd zo zachte en duurzame eigenschappen even goed binnen.

Wij komen altijd inmeten

 

productie in eigen atelier

 

We plaatsen en bezorgen zelf

 

Contact

Kom gerust bij ons langs, als je zeker wil weten dat we de tijd voor je kunnen nemen maak dan even afspraak.

Info

0654328679
info@mr-james.com

Adres:

Vaartweg 42

8311AA Espel

Email Us

plan je showroom bezoek

Showroom op zaterdag open – 09:00 tot  17:00 uur

Bel gerust voor andere tijden