Skip to content

 

GR8-Seats

Van enkel kussen tot bank op maat

Voor binnen en buiten

Great seats

Nederlands handgemaakte banken en kussens op maat.

Banken op maat

 

wij bedenken, ontwerpen, produceren en plaatsen banken op maat, indoor en outdoor voor elke situatie. Geproduceerd in onze eigen werkplaats in Nederland. Ons maatwerk is zeer goed te combineren met producten uit onze vaste collectie. De vaste collectie bestaat uit waanzinnige basic items die goed te combineren zijn met de stofcollecties die we hebben samengesteld met passie, zorg en geschiedenis in het achterhoofd.

Home
Home

Kussens op maat

Niet zomaar de gemiddelde kussens op maat

Geïnspireerd door culturen wereldwijd, hebben wij stofcollecties samengesteld met passie, zorg en geschiedenis in het achterhoofd. Subtiele details en afwerkingen zijn kenmerkend voor wat we doen, Geproduceerd in onze eigen werkplaats in Nederland. Dit gecombineerd op onze tijdloze klassieke modellen maken GR8 Seats een merk voor elke stijl dan ook. Samen met jou geven we een eigen twist aan je maat kussens.

 GREAT-SEATS

Handgemaakte banken en kussens op maat.

Great Seats,  wij bedenken, ontwerpen en realiseren complete stoffering en banken op maat, indoor en outdoor. gehele banken op maat, losse kussens op maat voor zowel particulier of zakelijk. Ons maatwerk is zeer goed te combineren met producten uit onze vaste collectie. Onze vaste collectie bestaat uit waanzinnige basic items zoals sierkussens en verwarmbare sit & Heat kussens.

Ontwerp

Productie

Montage

Chill zolang je wil,
met duurzame terrasverwarming

 

Verwarm je lichaam, niet de lucht!
Sit & Heat is een energiezuinige terrasverwarming, ingebouwd in je bank of kussens op maat. De verwarmbare kussens voorzien Sit & Heat zijn erg comfortabel en zorgen ervoor dat je langer kan genieten van je tuin terras of balkon. 

Home

Gaat uit als je op staat

Stel je eigen warmte in

 

Onbeperkt buiten blijven

 

Great insta stories