Skip to content

A'MANO XXL LOUNCHE

De wandbank voor op je terras!
Volledig voor jou op maat gemaakt.

XXL LOUNCHE

HANDGEMAAKT IN EIGEN ATELIER

De modules van A’mano hebben alles wat je nodig hebt om elke bank te maken, En het combineren ervan kan niet eenvoudiger! Je kunt bijvoorbeeld: je 2-zits rechtermodule met de 2-zitsbank gebruiken om een ​​daybed te vormen met een armleuning, of met een 2-zits linker en rechter module om een ​​prachtige 4-zitsbank te creëren, of zelfs met een hoekmodule en linkermodule als onderdeel van een hoekindeling.

En hoe zit het met onderstel?

Dat is gemaakt van aluminium welke word beschermd tegen de elementen met een anti-UV poedercoating. Het lichtgewicht materiaal maakt het extreem gemakkelijk om te verplaatsen. De kussens zijn  voorzien van hoezen gemaakt van door en door geverfde buitenstoffen, die bestand zijn tegen vlekken, schimmels, scheuren en slijtage.
O ja, en ze zijn ook afneembaar en machinewasbaar! De zeer veerkrachtige vulling van quickdry foam is een vormvast materiaal dat een ongeëvenaarde pasvorm biedt, zelfs na urenlang gebruik! En zijn na een regenbui direct weer droog, en veel belangrijker meteen weer te gebruiken.

6 standaard Modellen

Oneindig te combineren

AmanoL

Elke ralkleur is mogelijk

10 jaar garantie

Volledig op maat te maken

Onbeperkt kleuren!

Elke Ralkeur en specials mogelijk

Kom gerust bij ons langs

Elke opstelling mogelijk!

Stel je een compositie voor die perfect de beschikbare ruimte inneemt: gebruik je 2-zits rechter hoekmodule alleen als chaise longue of combineer hem met een andere, linker versie, om een ​​gezellige Club sofa voor 4 mensen. Of, waarom niet, laat je fantasie de vrije loop om jezelf in een ander type compositie te projecteren: L of U, wat de letter van het alfabet ook is, met je 2-zitsmodule kun je een hoek creëren!